Officer i Motala uttrycker sin åsikt

Han: Jag tror du borde lägga ner konstnärsdrömmen, det är inte din grej. Du har en tavla som Sägernågot och det är tanten med pärlörhängena, dom övriga är bara dussinmålningar.
Och det enda du förmår göra åt saken är att blocka mig, precis så förutsägbar och tråkig är din konst. Jag vet att jag har rätt, du borde även se dig själv i spegeln och kanske sänka ribban för dina krav du är inte direkt guds gåva till mänskligheten.

Jag: Nejdå, du får tycka vad du vill. Samt jag fick ett bra bidrag till min blogg om kränkta män
Samt ett nytt inlägg på fb där jag citerar dig. Tack :) Du förgyllde min kväll! Lycka till här och ha en fortsatt trevlig kväll.
 
Han: Wow du fattar verkligen ingenting. J
 
Jag: Japp, IQ fiskmås här som de brukar kalla mig, men jag försöker så gott jag kan. Men det är snällt av dig att du tar dig tid att skriva till mig ändå. Vill du prata mer? Jag vill gärna ha en mailkompis. Jag har så lite vänner :( Förstår inte varför.
 
Han: Du har ju facebook och en blog, vilket är högst unikt, tror bestämt att du överdriver din ensamhet. Du vet väl att det är genom feedback man får möjligheten att utvecklas du kanske skulle ta åt dig och lyssna istället för att gå i försvarsställning.
 
Jag: Blog har jag inte med blogg, är blog det senaste kanske? Brukar inte riktigt hänga med i svängarna så när det kommer något nytt så är jag inte den första med att skaffa det. Även de mest ensamma av människor kan nog ha facebook. Se på mig bara.

Jag borde nog ta tillbaka alla tavlor jag sålt och ge tillbaka alla pengarna. Men jag känner att jag inte riktigt har råd med det.
Istället kan jag ju skriva på hemsidan att alla mina tavlor är skit, men om de vill köpa ändå så är det deras dumma beslut. Kanske ska jag skriva att mina tavlor är ungefär som Ikeas tavlor. Iofs går ju Ikeas tavlor ganska bra. Folk verkar vilja ha sånt. Men jag kan ju helt klart varna dem på hemsidan innan. Det är ju inte mer än rätt. Ska förnya hemsidan det är året är det tänkt så.

Och det där med att vara kräsen när det gäller killar. Jag vet, men av någon anledning så känner jag att jag gärna vill vara attraherad av de jag ligger med eller dejtar. Jag kanske är jättekonstig som vill det, det är möjligt att jag har någon neuropsykiatrisk funktionsnedsättning som måste vara attraherad av de jag dejtar. Men tyvärr är det så. Jag får helt enkelt vara glad då någon vill dejta mig som ser lite ut som ett penntroll och som jag tycker tycker är fin tillbaka. Så absolut, tar emot den konstruktiva kritiken som du ger. Bara förklarar att jag kanske inte har alla hästar i stallet.

Han: Du Pentroll är söta. Du ser faktiskt lite ut som ett.
 
Jag: Jag vet. Fixadags för mig, men tack för den konstruktiva kritiken. Hej.
Allmänt | | Kommentera |
Upp