Rasist - javisst


Man 37 år: Du är radikalfeminist va?

Jag: Jag nöjer mig med samma rättigheter och samma lön för samma jobb för båda könen. Det är vad feminism handlar om.

Han: Då är ju ärendet utrett, eller hur. Precis som perversionen med Pride i Sverige. Homosexuella har ju samma rättigheter, om inte fler, än kreti å pleti i det här landet. Då är ju frågan varför feministerna vill fylla landet med invandrare som går tvärtemot det, det är en paradox av episka mått.

Kan man inte dra igång en Pride-rörelse i Mellanöstern istället, eller tala om likas värde där det de facto behövs? Är inte det rimligt?

Jag: Jag är inte på HP för att diskutera politik.
Jag svarar inte för varje kvinna i Sverige. Alla tycker olika.
Jag löser inga världsproblem.

Han: Nej, men med den retoriken kommer inget lösas. Makten utgår ifrån folken, det är grundbulten i en demokrati. Tycker du Sverige lyckats på den fronten? Tycker du #metoo var en lyckad kampanj?

Jag: Jag har inte bott i Sverige på ett år, jag har inte heller kollat på nyheterna på ett år.
Tycker Sverige är ett bra land att bo i. Så mycket bättre än Australien. Jag tycker det är bra att tjejer stöttar varandra inom #metoo. Folk träder fram och folk berättar vad som hänt dem. Folk behöver berätta. Jag såg det aldrig som en kampanj.

Han: Så du menar att vänstermedia kan agera både förundersökningsledare, domare samt bödel?

Tro mig jag hatar all typ av våld, men Sverige är en rättsstat! Vidare kan man konstatera att #metoo exploderaderade i samma veva som en annan rapport kom ut, det är så uppenbart😂

Jag: I vilken mening i det jag sa fick du för dig att jag sa det? :D
Jag har alla dagar i veckan en rättsstat framför ett korrupt rättsväsen aka Australien.

Han: Australien är betydligt bättre än swe, bara en sån sak att man inte tillåter muslimsk invandring utan att man hyr en ö dit de förpassas.

Jag: Flytta hit då.
Nu är jag trött på denna meningslösa dialog.
hejdå.
Allmänt | | Kommentera |
Upp