Jag!? Dum i huvudet? Vafalls!?


Jag: Tavla bytes emot Fallout 4 kod i steam. Bra deal. Mina tavlor är dyrare än spelet. Någon intresserad?

Han 28 år: Hmm. Spelet är värt över 500, din tavla är värd.. färg plus duk.. hmm nope.

Jag: Dum i huvudet? Hur många tror du säljer tavlor för 500 kr? Det är asbilligt. Mina tavlor går får 2000 kr minst så.

Han: HÅLL KÄFTEN FULA ÄCKLIGA UPPENABRLIGEN TALANGLÖSA LÖNNFETA JÄVLA DRÄGG!! LÄR DIG RESPEKTERA ANDRA JÄVLA ÄCKEL!!!

Han kommenterar en status om att jag vill ha smarta, intelligenta, snygga killar "ja, FAST DU SJÄLV DÅ?!?! LÖNNFET, OCHARMIG OCH TRÖG SOM FÅ!!! JÄVLA IDIOT!!"

Han fortsätter: DITT JÄLVA ANSIKTE SER UT SOM DET HÖLLER PÅ SJUNKA IN I SIG SJÄLV!! ÄR DU EN SALVADOR DALI KANKSE?!?! JAG ÄR ETT JÄVLA GENI, HÅLL KÄFTEN LILLA FETA ÄCKEL. Du frågade om en deal, jag övervägde och sa varför jag säger nej!! KALLA FAN INTE NGN "DUM I HUVVET" NÄR DU PRATAR MED EN PEROSON VARS IQ ANTAGLIGEN ÖVERSKRIDER DIN MED 50 PUNKTER LILLA LÖNNFETA KOSSA!! HÅLL KÄFTEN FULA ÄCKLIGA UPPENABRLIGEN TALANGLÖSA LÖNNFETA JÄVLA DRÄGG!! LÄR DIG RESPEKTERA ANDRA JÄVLA ÄCKEL!!!

Jag: Ledsen Klunk. Det hjälper inte att du dissar mitt utseende, oavsett vad du säger. Du kan kalla mig för hela regelboken. Det biter liksom inte. Det är bara töntigt att hålla på så och du gör bara bort dig. Fortsätt härja om du känner för det. Men jag sätter punkt här.

Han fortsätter i normal samtalston:

Mest killar som ser dina uppdateringar jälva koss.a sparat dina bilder nu, vill du jävla,s fine let's gofeta äckkel hatar skitmänniskor som dig. Min mamma driver ett väldigt stort galleri, ska få dig väldigt svartlist anu, tror du mig inte kan jag bevis adetta. Janina du har blekfeta slappa armar, mosigt ansikte.. ta inte ut på det mig, du var otrevlig mot mig, du fick svra på tal. äckel. du ser äcklig ut som fan. Du förlämpade mig utan anledning. Kasnke är du bara korkad? Kanske förstår du inte att man inte kan tilltala personer som du gjorde? Kanske är du dåligt uppfostrad och alkoholist? Det spelar mig mindre roll. Jävlas inte med människor, då får du igen. Lär dig bete dig, drägg. Jag har en del kontakter inom din bransh, ska jag visa mina föräldrar vad du skriver till mig? Du vill säja tavlor, jag hade kunnat hjälpa dig, ordentligt! Du valde att vara vidrig utan anledning, fine. Du får tillbaka. Du är inget. Jag är väldigt trött på att få lida för att andra människor är misslyckade. Ta inte ut ditt misslyckade liv på mig. En annan ska när du "varnar" alla tjejer här, för en perfekt kille som är bättre än alla killar du haft och kommer få, är att du har fyllt i att du bara söker män. Så dina statusuppdateringar ses bara av män. Vad tror du ger dig rätten att oprovocerad förolämpa andra, sen bete dig som ett offer när du får svar på tal? Varför skriver du detta rakt ut? Känner du behov av att andra ser vad du skriver? Du förolämpade mig bara för jag sa jag inte vilje säljta mitt spel mot betalning av dina tavlor, jag anser inte det befogat, då du frågade om jag ville köpa något och jag sa nej.
Men visst, vill du visa att du förstår du gjorde fel, vara en duktig vovve och be mig om ursäkt, så visst. Jag har överseende med mindre beågade människor.


Kommentar: Att folk orkar? Han kommer säkert fortsätta tills jag blockerar.


Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp