Hata feminister

Jag: Vad emot feminister? Förutom de som hatar män som kallar sig feminister men de andra? De som bara vill lika lön för lika jobb?
Man 34 år: Va? Har aldrig stött på en feminist som enbart är feminist för lika lön för lika jobb. Märklig resonemang. En feminist enda mål är att nedvärderar männen till max. Varför finns det inga synpunkter och målsättningar för orättvisor för männen tex?
Jag: Målsättning är kvinnors politiska, ekonomiska och sociala rättigheter samt kvinnans likställighet med mannen. Feminism är bara det och inget annat. Kvinnor som hatar män är INTE feminister, de är bara idioter. Även de svarta har fört en kamp för samma rättigheter som de vita. Det är som att fråga de svarta varför de inte kämpar för de vita männens rätt i samhället med.
Man 34 år: Men feminism vill ju likställdigas till mannen. Alltså bör dem ju skapa en brygga emellan båda könen eller hur?

Vad sägs om att sparka alla kvinnor inom vården som jobbar med administrativa? Flest kvinnor jobbar inom vården både golv och administrativ och just de administrativa är ju dem som sätter lönen:) så skyll på er själva. Sedan ljuger ni rakt upp och ned ang om hur orättvis lönen och tjatet om tex mycket hemmaarbete. Men inte har jag sett en enda vettig feminist ta upp att mannen faktisk jobbar obetalt arbete som att vara tränare för någon klubb. Att fixa bilen som oftast han faktisk stå för kostnaderna. Inte heller tar man upp trädgårdsarbete, snickeri, målningen av huset etc som en obetald hemmasyssla. Som sagt det är alltid synd om kvinnan och hennes lön... Speciellt när dem får lättare inträde i brandmänsyrket och kräver därefter samma lön... Ja feminister vill ju verkligen män skall vara välkomna... Om du läst FI valmanifest senast så vill dem att all stadsplanering enbart skall ha feministisk stadsplanering alltså att kvinnor tyckande/åsikter är mer värda namnet än män helt enkelt. Ja listan kan göras hur lång som helst. Men det räcker ju med att ta upp skandaler där FI näthatar transuxuella till självmord. Katerin Mendz som vill jobbar med barn utför tortyrmisshandel på sin egen dotter och inte ens får en vettig straff för den sadistiska handlingen hon utförde på sin egen dotter genom att duscha henne m kallt vatten bara för att hon var lite stressad med plugget och ungen inte kunde hålla käft. Lämplig kandidat att låta jobba med barnfrågor för Fi!? Undrar hur det sett ut om mannen tagit in sin kärring och duschat henne kallt för att hon inte kan hålla käft? Jo Fi hade ju skanderat det till det yttersta att det är manssvin osv...
Ännu värre är det snedvinklade data som tex misshandel i relationer där dem menar att kvinnor faller för offer. Finns en stor metastudier i detta som tydligt visar att kvinnor i högre utsträckning står ansvarig för våld i relationer än männen... Ops det blev genast pinsamt för er nu? Men klart männen utmärker sig för ett slag mot en kärring får ju vilken tant som helst att skada sig medan kvinnan måste ta till lite mera för likvärdig skada... Verbal misshandel står kvinnorna högre än männen... Mycket märkligt att man inte se om sitt eget skit helt enkelt...

och du tar upp om svartas rättigheter... Läser du amerikansk skitlitteratur om feminism?

Låt mig citerar en Kvinna som är nobelpristagare i litteratur 2001, Doris Lessing: "Jag blir alltmer chockad över den tanklösa nedvärdering av män som i så hög utsträckning blivit en del av vår kultur att vi nästan inte uppfattar den längre. […] De dummaste, mest obildade och hemskaste kvinnor kan göra ned de hjärtligaste, vänligaste och mest intelligenta män utan att någon invänder. Männen verkar vara så nedtryckta att de inte försvarar sig."... Det värsta är att feminister ej gör ngt åt den saken. Dem bara titta på och är likgiltig. Som vanligt....


Jag: Likställas = Det är samma sak som att säga alla människor är värda lika värda. Oavsett kön, oavsett sexuell läggning, oavsett hudfärg.

Det handlar inte om att man ska byta ut människor från deras jobb bara för att en del jobb är mer kvinno- eller mansdominerat. De som jobbar med lönerna har garanterat någon över sig som bestämmer hur de ska dela ut dem. En kvinnlig undersköterska och en manlig undersköterska med samma utbildning och erfarenhet ska ha samma lön. Punkt.

Hur ofta målar man om huset, snickrar något eller påtar i trädgården, i jämförelse med hur ofta gör man de dagliga vardagliga sysslorna? Om man skulle fördela sysslorna så, så skulle jag anytime ta på mig de uppgifterna om killen får ta hand om disk, tvätt, städ osv.

Vad jag hört så är det exakt samma krav på kvinnliga brandmän som männen.
http://www.familjeliv.se/forum/thread/70785255-jag-ar-kvinnlig-brandman-fraga-mig-vad-du-vill
Kan ju vara JUST därför de är så få kvinnor där av naturliga ”fysiska” skäl liksom.

Varför ska jag försvara vad enskilda individer gör eller vad FI gör? Är man feminister så tycker man om precis allt som alla människor gör som kallar sig feminister eller? Låter som du har väldigt mycket kvinnohat. Låter som du är riktigt arg och upprörd. Läskigt.

Man 34 år: Oj du vet visst allt om mig? Tvärtom beundrar jag kvinnor som inte nervärderar sig själv utan är intelligent och kan föra fighten själv. Du däremot. Är en ytterst feg och hemsk kvinna som uttrycker sig lite blatant. Inte konstigt att du är singel:)

Jag: Jag vet också att kvinnor slår män eller säger taskiga saker. Men vad har det med allas lika värde att göra? Män slår kvinnor och män, och kvinnor slår kvinnor och män. Spela roll vem som gör det mest? Oavsett är det dumt och de männen och kvinnorna kan inte må särskilt bra.
Men hur kopplar man det till att man inte vill att folk ska vara lika mycket värda? Ok, jag tar tillbaka att du skulle hata kvinnor, det var dumt sagt. I have no idea. Men jag tycker fortfarande att du låter arg och upprörd. Så kan du också ta tillbaka ditt personangrepp på mig, så är du inte sämre än mig.

Man 34 år: Blockerar.
Allmänt | | Kommentera |
Upp